Like this page? Then share it!
dreadlocks shampoo
Ugglan

Location:

Location: Markaryd
Zipcode:
Country: SE

Stats

Blogs: 11
images: 72

ont gör ont

2010-09-15
By: Ugglan
Posted in:

det gr ont i mig nr det matriella spelar roll i mitt liv , jag vill inte ha det , men mitt undermedvetna skriker efter vrdsliga ting , ska jag behva leva ett liv till i min ofullstndighet , ska jag lida ett liv till , fr jag vill slcka begret och tervnda till evigheten.fr det som varar frevigt finns inte nirvana , endast vi som ser och hr kan avgra vad som r.nu svammlar jag fr min hjrna r inte med den tnker p det som inte r , hur den orkar med sig sjlv det frstr inte jag. jag jag jag , egocentrisk , jo det kanb jag vara , min karma str p noll och min aura r svart , r det derfr jag inte lngre ser det heliga , r det derfr dem inte dansar p min nthinna , fr mitt vakum r tyst som i graven , nr vi kastats tillbaka till den mnskliga faktorn , lidandet.
Dislike 0

Tags

comments powered by Disqus
Contact Form