Like this page? Then share it!
dreadlocks shampoo
Ugglan

Location:

Location: Markaryd
Zipcode:
Country: SE

Recently Rated:

Stats

Blogs: 11
images: 72

just another day

user image 2010-08-29
By: Ugglan
Posted in:

HP,SD & LLin swedish:nu r det s att jag har suttit p tget i 7 timmar idag , s det knns som att hela helgen har gtt till det , eftersom jag bara har haft en helgdag ledig, resten har jag ju varit p tget. men nu r jag i skolan iaf och ska vll snart sova , men rligt vem orkar ?inte jag iaf , nn gng under veckan skall vi gra om mina dreads , dvs om det dr jvla paketet har kommit , och nej sja inte vaxa jag ska virka ! men behver lite skit till det med snni , blir lite prlor och grejer i dem nu , och s kommer dem vara mycket finare n dessa. i vrigt s saknar jag lite krlek , ingen som knner fr en fika nn dag ? haha :Pnej usch ,. plink plinknamaste !
Ugglan
08/30/10 02:11:11AM @ugglan:
hahahah thats not what i ment :P haha i whould NEVER PUT WAX im my loved dreads <3

Dislike 0

Tags

comments powered by Disqus
privacy policy Contact Form