Like this page? Then share it!
dreadlocks shampoo
Ugglan

Location:

Location: Markaryd
Zipcode:
Country: SE

Recently Rated:

Stats

Blogs: 11
images: 72

det är mycket mer

user image 2010-09-20
By: Ugglan
Posted in:

det r djup poesi fr hjrtat men inte fr sjlen , lt orden lka dina sr , lgga sig ver brstet som ett vtvarmt omslag.nr du blder blottar du ditt inersta , om du blder fr nn annan r du vrdig.om du blder fr dig sjlv r du sjlvisk , men ska man inte lska sig sjlv.idag sg jag en tjej p centralen , hon grt och mnniskorna runt om henne ignorerade henne , det gjorde ven jag , hur kan vi sga att vi bryr oss om vrlden nr vi inte trstar och torkar trarna p vra medmnniskor ?han hade solen i ansiktet och fingrarna i hret , visste han vad som skrevs just i denna stund , vet han vad som hnder imorron ? frgan r , ska vi fortstta nert eller har vrt folk kommit till sitt frnuft och beslutat sig fr att frgra onskan och slppa in sanningens folk till vrt styre ?jag nskar att mitt folk ska kunna leva i frid , vara fria frn allt det matriella vara starka och sina egna mnniskor.vem r det som bestmmer ver dig , gr inte du det eller har du tappat ditt frstnd och dina skor , har du simmat med strmmen mot ett stilla liv eller har du gtt ver floden med jttekliv , skapaty dig en tillvaro med ro , en bttre plats fr dig att bo.till vilken musik speivs poesi ?mitt undermedvetna sger t mig att byta sng , att byta liv , men min hjrna stretar imot varenda frndring , den har vant sig vid misren , den r njd med mitt trasiga liv. jag r njd med mitt trasiga liv.han kan skrika s hgt han kan men i ett tomrum r det ingen som hr . fr hr finns ingen som lyssnar. vi har slutat nu , vi har gett upp , vi har terkallat vra trupper och slutat slss.ska vi se vart vgen leder eller stlla oss p kanten och hoppa mot en bttre vrld.jag frstr dem som splittras i sm partiklar , dem nr sitt ml , jag gr vadsomhllst fr att n mitt s det r ju inte mer n rtt att dem gr det med ?vad sa du sa jag och du svarar , jag r han som str bakom dig i frhret jag r den som hller dig om ryggen den som backar upp dig i svra tider , jag sg han , och jag lmmnade han.nr jag kte dit , visste jag inte hur jag skulle agera , hur skulle dem reagera skulle dem hata eller frlta , eller grta , jag visste inte att dem inget vetat att dem levt i blindo , borde dem inte ha stt vara jag s bra p att mrka ? det tror jag inte . nu sger jag att jag r p bttringsvgen , att jag mr bttre nu , det gr jag inte , varenda dag r en kamp fr att inte bryta ihop , vartenda steg ditt gr mig knsvag, jag fr ngest av att rkna dagarna , jag vill bara vara fri , frihet under ansvar sger dem , jag sger frihet under tvng , fr dem hller mig fngen , dem gr mig svag med deras vervakning , dem fr mig att leva som jag inte skulle gjort annars , fr jag lskade mitt liv nu lskar jag slutet och saknar tiden.har du nn gng knnt att du bara en ngon anans , att du inte styr dina ftter sjlv , det har jag , det gr jag inte ,min vg r inte lngre min den r deras och dem styr mig t fel hll dem styr mig mot min misr , men fel misr , fr jag lskar det som r mitt och fraktar erat. det som inte r i mina gon , ett tidsfrdriv vrt att d fr r vad jag vill ha , vad jag hade , fr jag sg andarna , jag sg spkena , jag sg det vermnskliga som skapar tro hopp och krlek.nu saknar jag synerna och tvingas fly in i media , fr det r dr de asndra hittar sin trst , sin flykt frn verkligheten , dem har bara inte upptckt det vackra underbara , det som tar dig till himmelen utan att du mste stanna , det som tillter dig att festa med djvulen och dden utan att fastna i underjorden , med detta kan du se och tervnda , men trsta inte efter frmycket , ingen vill se allt , fr d kommer du inte se verkligheten mer.
Dislike 0

Tags

comments powered by Disqus
privacy policy Contact Form