Like this page? Then share it!
dreadlocks shampoo
Ugglan

Location:

Location: Markaryd
Zipcode:
Country: SE

Stats

Blogs: 11
images: 72

Ta din gamla cigg å cykla till bahamas för fan

user image 2010-09-05
By: Ugglan
Posted in:

med fyra sorter r det inte konstigt att jag skriverdet r fabriks hus och mrker utanfr mitt fnster , allt glider frbi , suddigt suddigt och sedan blir allt svart. ibland lyser gatulyktorna men det r inte ofta . dr hemma dricker dem , dansar och r glada , hr ser vi hur livet fr mnga andra susar frbi 200 km i timmen , det r vackert och luktar gott , rken stiger mot himlen som r gr kall och snart svart , folket runt mig har sina egna liv, deras liv , att inte ga sitt liv r ngot jag nskar att inte mnga ska f uppleva , om du lste skulle du g hrifrn och lmna staden dr mina skor har vandrat, du skulle ngrat natten och hatat dagen , du skulle frakta smutskasta allt ,himmel som jord , allt.men du vet inte och lser inte , du surfar p betongen som du alltid gjort och lter musiken fra dig till vrlden grset bringar , vi r vackra mitt i betongen vi r allt . men nu r det grnt utanfr mitt fnster och allt som syns och hrs r vinden , jag ser den, grnskan slr mig i ansikten , men snart skall den lmna piskande till det vackra rda , slut.
Dislike 0

Tags

comments powered by Disqus
privacy policy Contact Form