Like this page? Then share it!
Dreadlocks Site Highly Recommends dreadlockshampoo.com

Dreadlocks site's servers are partialy funded by mining BTC on hashflare
any additional profits are donated to Fredoms Wings International Soaring for people with disabilities

Ugglan

Location:

Location: Markaryd
Zipcode:
Country: SE

Stats

Blogs: 11
images: 72

22 september- new song

2010-09-22
By: Ugglan
Posted in:
i recorded a new song yesterday hope you like it=) nu r jag i mitt lilla paradis hr r jag ensam med min skrivmaskin , fr den r allt jag behver det r allt som jag saknat och ngonsin velat ha ,det ger mig styrkan att bara vara jag.utanfr blandas solen med regn i ett evigt virvarr av katastrofer igen ,. vi fick inte som vi ville vr regering satt kvar men vi ska brnna rosenbad och allt som dem har.
Dislike 0

Share This

Tags

comments powered by Disqus
Contact Form