Like this page? Then share it!
Dreadlocks Site Highly Recommends dreadlockshampoo.com

Dreadlocks site's servers are partialy funded by mining BTC on hashflare
any additional profits are donated to Fredoms Wings International Soaring for people with disabilities

Ugglan

Location:

Location: Markaryd
Zipcode:
Country: SE

Stats

Blogs: 11
images: 72

just another day

2010-08-29
By: Ugglan
Posted in:

HP,SD & LLin swedish:nu r det s att jag har suttit p tget i 7 timmar idag , s det knns som att hela helgen har gtt till det , eftersom jag bara har haft en helgdag ledig, resten har jag ju varit p tget. men nu r jag i skolan iaf och ska vll snart sova , men rligt vem orkar ?inte jag iaf , nn gng under veckan skall vi gra om mina dreads , dvs om det dr jvla paketet har kommit , och nej sja inte vaxa jag ska virka ! men behver lite skit till det med snni , blir lite prlor och grejer i dem nu , och s kommer dem vara mycket finare n dessa. i vrigt s saknar jag lite krlek , ingen som knner fr en fika nn dag ? haha :Pnej usch ,. plink plinknamaste !
Ugglan
08/30/10 02:11:11AM @ugglan:
hahahah thats not what i ment :P haha i whould NEVER PUT WAX im my loved dreads <3

Dislike 0

Tags

comments powered by Disqus
Contact Form